Zo werken wij

Hoe werken wij?
Wat goed dat jij je aan het oriënteren bent op een baan bij Daelzicht! Wij hebben regelmatig vacatures binnen wonen, dagbesteding, ambulante ondersteuning en bij de behandeldienst, en natuurlijk zijn er ook regelmatig vacatures binnen de ondersteunende diensten.

Kun jij geen keuze maken en wil je Daelzicht het liefst in alle breedte leren kennen? Dan is werken in onze flexpool zeker iets voor jou!

Wat kun je van ons verwachten?
Als jij reageert op een vacature bij Daelzicht, kun je ervan uitgaan dat wij met plezier, respect en deskundigheid omgaan met jouw sollicitatie, net zoals we dat doen met onze cliënten! Indien je reageert op een specifieke vacature, krijg je in de regel maximaal twee werkdagen na de uiterste reactiedatum bericht van Daelzicht of we voor deze functie graag verder met jou kennis maken. Bij een open sollicitatie proberen wij ook op korte termijn met jou contact te leggen over de eventuele mogelijkheden. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures?
Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Maak dan een job alert aan en/of abonneer je op onze nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ook altijd onze Social Media kanalen in de gaten houden voor vacatures en andere nieuwtjes van Daelzicht.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.