Vrijwilligerswerk

Functie

Werkdagen

Uren

Regio

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft voldoening!
Mensen die zich enthousiast inzetten om het levensgeluk van onze cliënten te vergroten. Wij noemen ze vrijwilligers. Binnen Daelzicht zijn we dankbaar voor de inmiddels 800 vrijwilligers die zich bij ons hebben aangesloten. 

Er zijn veel mogelijkheden om als vrijwilliger je steentje bij te dragen. De mogelijkheden variëren enorm, van helpen bij een knutselactiviteit tot het samen maken van een wandeling, je kiest zelf wat het beste bij je past en hoeveel tijd je daar aan wilt besteden.

Wat bieden wij?
Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft voldoening. Je gaat om met bijzondere mensen, die blij zijn met jouw komst.  In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen.

Natuurlijk krijg je hier naast voldoening ook nog extra’s voor terug. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. Daarnaast trakteren wij jou op een kerstattentie en een gezellige vrijwilligersdag. Als vrijwilliger ben je ook verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Natuurlijk vergoeden wij dan ook jouw reiskosten!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even contact op met:

1-3 van 3 resultaten
Vrijwilligers wis alle filters
Daelzicht zoekt vrijwilligers voor nieuwe woonlocatie in Sevenum
Vrijwilligers Oproepkracht Thissenhofje Sevenum

Laten we ons eens voorstellen... Aan de Reiffenburgstraat in Sevenum wordt een appartementencomplex gebouwd door Daelzicht. Het is bijna klaar. Lees verder

Fiets- / wandel vrijwilliger gezocht
Vrijwilligers Contract Horst

Fiets- / wandel vrijwilliger gezocht! Voor een man van 54 jaar uit Horst zijn wij op zoek naar een maatje. Lees verder

Vrijwilliger Maatje
Vrijwilligers Oproepkracht Limburg alle regio's

Maatje voor een individuele cliƫnt. Ben jij iemand die gemakkelijk contact maakt en wil je iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.