Stage / BBL

Functie

Werkdagen

Uren

Regio

Is Daelzicht klaar voor jou?
Wil jij een waardevolle bijdrage leveren in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Iemand ondersteunen om een zo gelukkig mogelijk leven te leiden? Bij Daelzicht zet je niet alleen een belangrijke stap in je loopbaan, maar maak je elke dag het verschil. Daarom is werken en leren bij ons een goede keuze voor een gave en betekenisvolle loopbaan!

Heb jij een frisse blik op zorg? En breng jij ons nieuwe inzichten?
Dan zijn wij binnen Daelzicht op zoek naar een stagiaire als jou! In ruil daarvoor geven wij jou ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en zorgen wij ervoor dat je de juiste
begeleiding krijgt. Nog niet enthousiast? Dan krijg je ook nog de mogelijkheid aangeboden om samen met jouw team deel te nemen aan verschillende trainingen. Immers, het bieden van een goed leerklimaat, staat bij ons voorop. 

Ben jij zo enthousiast en zou je het liefst iedere dag bij Daelzicht willen werken en daarnaast ook nog een goed salaris willen verdienen?
Kies dan voor ons BBL-traject. Tijdens ons BBL-traject in de zorg heb je een lesdag op school en kun je vervolgens je kennis direct toepassen in de praktijk. Gedurende het leertraject kom je in aanraking met verschillende doelgroepen om na afronding van je opleiding een vast contract te krijgen bij een doelgroep waar jouw hart naar uit gaat, daarnaast betalen wij als werkgever jouw opleiding.

Gaat je hart hier sneller van kloppen? En wil je nog enthousiaster worden over onze organisatie? Dan nodigen wij je bij deze uit voor een kop koffie!

1-1 van 1 resultaten
BBL / Stage wis alle filters
HBO-stagiaire (gehandicaptenzorg)
BBL / Stage Stage regio Sittard-Geleen

Op zoek naar een interessante stageplaats waar jij het verschil kunt maken? Ben jij nog op zoek naar een leuke HBO-stageplaats voor schooljaar 2021-2022? Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.