Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Waar word je blij van? Bij Daelzicht vinden we het belangrijk cliënten écht te leren kennen, en ervoor te zorgen dat zij zich in elke fase van hun leven zo fijn mogelijk kunnen voelen. Samen met hun ouders, broers, zussen en andere mensen die belangrijk voor hen zijn. Daar zetten we ons met hart en ziel voor in. Elke dag weer.

Over Daelzicht

We bieden een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding, ondersteuning thuis of opvang in een crisissituatie voor zo’n 1.600 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een (licht) verstandelijke (tot ernstig meervoudige) beperking.

We zijn actief op ruim 80 adressen in Limburg, van Beek in het zuiden, tot Tienray in het noorden. Hier werken ruim 1.825 medewerkers elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor en met cliënten en hun naasten.

  • 2019

    Strategie 2019 - 2022: Daar word je gezien

Missie
Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

Visie
Iedere persoon is uniek, met eigen behoeften en wensen. Met recht op respect. Ieder mens heeft behoefte aan relaties met mensen. Iedereen moet vrij zijn zelf keuzes te maken. De levensfase waarin je je bevindt bepaalt mede welke keuzes je maakt. Je leven verandert namelijk met het verstrijken van de jaren. Hoe het verandert, bepaal je in beginsel zelf. Voor sommigen betekent dit het zoeken van bescherming, anderen willen vooral zelfstandigheid. 

Wij staan voor je klaar

Frank Dullens
Afdeling Recruitment en Mobiliteit

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.