Functie

Werkdagen

Uren

Regio

Werken in onze flexpool
Word jij enthousiast van het werken op verschillende locaties met verschillende doelgroepen? Of jij nou een ervaren zorgprofessional bent of net klaar bent met je zorgopleiding, in onze flexpool kun jij jouw kwaliteiten inzetten en/of verder ontwikkelen.

Hoe werkt onze flexpool?
De flexpool van Daelzicht wordt ingezet voor zowel kortdurende als langdurige vervangingen in teams. Je gaat dus steeds voor een aantal maanden aan de slag op een andere locatie. Met jou wordt een vast aantal contracturen afgestemd, waardoor je deze uren gegarandeerd wordt ingezet in onze flexpool. Uiteraard kun je je wensen en voorkeuren aangeven, zoals een vaste vrije dag en wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden! Net als de andere medewerkers van Daelzicht word je ook weleens gevraagd uit te helpen op een nabije andere locatie.

Voor ons is het belangrijk dat je enigszins flexibel bent ten opzichte van de regio en de doelgroep waarmee je gaat werken. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze flexpool of wil jij meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, per e-mal via flexpool@daelzicht.nl of telefonisch met één van de onderstaande contactpersonen:

Geen resultaten gevonden
Flexpool medewerker wis alle filters

Stuur een open sollicitatie of ontvang de nieuwste vacatures per mail

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.